Zoek examentraining(en)
Filter examentraining(en)
Selecteer niveau
Selecteer vak(ken)


Selecteer een locatie


vmbo basis X
Er zijn geen trainingen gevonden op basis van de geselecteerde filters

Hoe ziet
een examentraining vmbo basis van Vocus eruit?

Een tweedaagse examentraining vmbo basis vindt plaats op een middelbare school in een vakantie of weekend voorafgaand aan het eindexamen. We werken met kleine klassen van 10 à 11 leerlingen van hetzelfde leerjaar en niveau, zodat er alle ruimte is voor individuele aandacht en om vragen te stellen. Een ervaren vakdocent herhaalt de lesstof, inclusief de examendomeinen en leerdoelen, en behandelt relevante examenopgaven. Leerlingen krijgen weer grip op de stof en inzicht in de aanpak van verschillende typen examenopgaven. Er wordt twee dagen hard gewerkt, maar tussendoor is er ook tijd om te ontspannen en even op te laden. Na een examentraining vmbo basis van Vocus kunnen leerlingen met een gerust gevoel en vol vertrouwen hun examens in! 

In welke vakken kun je examentrainingen vmbo basis volgen?

Vocus heeft een ruim aanbod aan examentrainingen vmbo basis. Of je nou moeite hebt met wiskunde, economie of Nederlands, onze trainingen helpen jou bij de voorbereiding op je eindexamen. Ontdek welke examentrainingen vmbo basis je bij Vocus kunt volgen en boek een training bij jou in de buurt!

Locaties

Vocus verzorgt examentrainingen vmbo basis op middelbare scholen in onder andere Amsterdam en Hoofddorp (Noord-Holland), Rotterdam en Papendrecht (Zuid-Holland), Culemborg (Utrecht), Elst (Gelderland) en Roosendaal en Breda (Noord-Brabant). Onze trainingen vinden altijd plaats op een middelbare school, omdat hier alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn, deze goed bereikbaar zijn en leerlingen er goed de weg kennen. Bekijk de kaart en vind een examentraining vmbo basis bij jou in de buurt!

 • Ruim aanbod aan vakken en niveaus op iedere locatie.
 • Altijd op een middelbare school.
 • Voor duizenden leerlingen een locatie in de buurt!

Voordelen
examentraining
vmbo basis 

 1. Bevoegde vakdocenten: Vocus onderwijs beschikt over een groot team van meer dan 500 ervaren vakdocenten, die doordeweeks op hun eigen school voor de klas staan. Onze docenten hebben veel ervaring met examenklassen, waardoor ze goed weten waar leerlingen in de voorbereiding op hun examens tegenaan lopen en hoe zij ze hierbij kunnen helpen.
 2. Persoonlijke begeleiding in kleine groepen: onze examentrainingen vmbo basis worden gegeven in kleine groepen van 10 à 11 leerlingen, zodat er voldoende ruimte is voor interactie, persoonlijke begeleiding en individuele vragen.
 3. Overzichtelijke herhaling en uitleg van alle examenstof: onze docenten herhalen op een gestructureerde manier de examendomeinen en leerdoelen, zodat je na de examentraining grip hebt op de stof en zeker weet dat je alles snapt.
 4. Praktische stappenplannen en strategieën: tijdens de examentraining leer je per vak handige stappenplannen en strategieën om op een gestructureerde manier examenvragen te beantwoorden.
 5. Oefenen, oefenen, oefenen: je gaat uitgebreid examenopgaven oefenen, zodat je vertrouwd raakt met de vraagstelling en structuur van de examens en je precies weet hoe je antwoorden moet formuleren.
 6. Feedback op gemaakte opdrachten: je krijgt duidelijke feedback op de gemaakte opgaven, zodat je inzicht krijgt in je sterke punten en in de punten waaraan je nog moet werken.
 7. Meer zelfvertrouwen: onze examentrainingen geven je zelfvertrouwen een boost en nemen stress weg, zodat je met een gerust gevoel je examens in kunt.

   Kortom, Vocus examentrainingen zijn dé optimale voorbereiding op je examens.

Onze populairste examentrainingen vmbo basis

In de afgelopen 10 jaar hebben onze vakdocenten ruim 10.000 leerlingen succesvol geholpen bij de voorbereiding op hun eindexamen. Onze meest geboekte examentrainingen vmbo basis zijn:

 1. Biologie
 2. Wiskunde
 3. Natuur- en scheikunde 1
 4. Nederlands
 5. Economie

Veelgestelde vragen

Over onze examentrainingen

Wat is het minimum aantal inschrijvingen voor doorgang van een examentraining?

Voor de doorgang van een examentraining hanteert Vocus een minimum aantal inschrijvingen. Bij onvoldoende animo (minder dan 6 leerlingen) kan het zijn dat je training wordt geannuleerd. De betaling wordt in dat geval teruggestort. Bij annulering door te weinig inschrijvingen ontvang je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de examentraining hierover bericht.

Waarom kiezen voor Vocus?

De examentrainingen van Vocus bereiden leerlingen optimaal voor op het eindexamen. Wij verzorgen, anders dan andere aanbieders, examentrainingen voor leerlingen van alle niveaus. Dus naast vwo, havo, vmbo-gl en vmbo-tl (mavo), bieden wij ook examentrainingen aan voor leerlingen die vmbo-basis en -kader onderwijs volgen. Wij werken uitsluitend met ervaren en bevoegde vakdocenten, die doordeweeks op hun eigen school voor de klas staan. Naast vakinhoudelijke kennis, leer je in onze trainingen ook strategieën en stappenplannen voor het beantwoorden van examenvragen, zodat je weet hoe je verschillende typen examenvragen moet aanpakken. Onze docenten weten precies hoe en waarmee ze jou het beste kunnen helpen, zodat jij met een gerust gevoel je examens in kan.

Op welke manier moet ik de betaling voldoen?

Betalingen dienen direct bij inschrijving te worden voldaan en kunnen gedaan worden via IDEAL.

Wat is het maximale aantal leerlingen per examentraining?

We werken met kleine klassen van maximaal 10 tot 11 leerlingen per examentraining.

Staat je vraag er niet tussen?

Als je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op
076-2045345 of je kunt je vraag mailen naar contact@vocusonderwijs.nl.

 

“Ik had mijn biologie docent beloofd om hem achteraf mijn cijfer voor biologie te vertellen. Zou u aan hem kunnen doorgeven dat ik een 8,8 heb gehaald? En hem kunnen zeggen dat ik hem erg bedank voor zijn hulp en goede uitleg?”

Lina
 • havo
 • biologie
 • Amsterdam

"Ik ben erg blij met de training. De uitleg was supergoed te volgen en we hebben veel nuttige stof doorgelopen. Mijn vragen zijn allemaal beantwoord. Ik vond het een goede examentraining."

Just
 • havo
 • economie
 • Rotterdam

"Mijn Vocus-docent heeft alles vanaf het begin uitgelegd, zodat we het beter begrepen. De uitleg was duidelijk en na de lessen heb ik veel geleerd en ook opdrachten kunnen maken."

Ilse
 • havo
 • scheikunde
 • Den Haag

Copyright © 2024 • Vocus Onderwijs Algemene voorwaarden Privacyverklaring

Een moment geduld aub..
Jouw Winkelwagen De examentraining is toegevoegd.
Inschrijven Wachtlijst Schrijf je in voor de wachtlijst voor het volgende examen: