Filter examentraining(en)
Selecteer niveau
Selecteer vak(ken)


Selecteer een locatie


Zoek examentraining(en)
Er zijn geen trainingen gevonden op basis van de geselecteerde filters

Locatie in Rotterdam

Onze eerste locatie voor examentrainingen in Rotterdam is het Libanon Lyceum in Rotterdam. Het Libanon Lyceum (locatie mavo) ligt aan de Taborstraat in de wijk Kralingen vlak bij de Kralingse plas. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer - er zijn diverse tramstops op loopafstand van de school. Hierdoor is de school goed bereikbaar voor alle leerlingen uit de regio. Ook voor leerlingen op scholen in de buurt van het Libanon Lyceum, zoals het Lyceum Kralingen, het Rudolph Steiner College en het Melanchthon Kralingen is deze school een ideale locatie om een examentraining te volgen. Op het Libanon Lyceum kun je kiezen uit een ruim aanbod aan vakken en niveaus, dus er is altijd een geschikte training voor jou. Ontdek welke examentrainingen je in Rotterdam kunt volgen en boek eenvoudig online je training!

De voordelen van
een Vocus examentraining in Rotterdam

Een examentraining van Vocus is de optimale voorbereiding op het eindexamen. Onze ervaren vakdocenten weten precies hoe ze leerlingen kunnen helpen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze vol vertrouwen hun examens in kunnen. Volg een examentraining in Rotterdam en profiteer van de voordelen die onze trainingen bieden!

 

 • Overzichtelijke herhaling van alle examenstof.
 • Kleine klassen, dus veel individuele aandacht.
 • Praktische stappenplannen en strategieën.
 • Oefenen, oefenen, oefenen.
 • Feedback op examenopgaven.
 • Hogere slagingskans.

Wat houdt een examentraining in Rotterdam in?

Met een tweedaagse Vocus examentraining in Rotterdam helpen we jou het beste uit jezelf te halen, zodat je optimaal voorbereid aan je examens kunt beginnen. We werken met kleine klassen van maximaal 10 leerlingen van hetzelfde leerjaar en niveau, zodat er alle ruimte is voor individuele begeleiding en om al je vragen te stellen. Een ervaren vakdocent herhaalt de lesstof, inclusief de examendomeinen en leerdoelen. Samen oefenen en bespreken jullie relevante examenopgaven, zodat je op het examen precies weet hoe je verschillende typen opgaven moet aanpakken. Er wordt twee dagen hard gewerkt, maar tussendoor is er ook tijd om te ontspannen en even op te laden. Na de examentraining in Rotterdam heb je grip op de stof en kan je met een gerust gevoel je examen in.


Zoek trainingen

Onze meest populaire examentrainingen in Rotterdam

In de afgelopen 10 jaar hebben onze vakdocenten ruim 10.000 leerlingen succesvol geholpen bij de voorbereiding op hun eindexamen. Onze meest geboekte examentrainingen in Rotterdam zijn:

 1. Natuurkunde
 2. Scheikunde
 3. Wiskunde A
 4. Geschiedenis
 5. Engels

Veelgestelde vragen

Over examentraining in Rotterdam

Wat is het minimum aantal inschrijvingen voor doorgang van een examentraining?

Voor de doorgang van een examentraining hanteert Vocus een minimum aantal inschrijvingen. Bij onvoldoende animo (minder dan 6 leerlingen) kan het zijn dat je training wordt geannuleerd. De betaling wordt in dat geval teruggestort. Bij annulering door te weinig inschrijvingen ontvang je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de examentraining hierover bericht.

Waarom kiezen voor Vocus?

De examentrainingen van Vocus bereiden leerlingen optimaal voor op het eindexamen. Wij verzorgen, anders dan andere aanbieders, examentrainingen voor leerlingen van alle niveaus. Dus naast vwo, havo, vmbo-gl en vmbo-tl (mavo), bieden wij ook examentrainingen aan voor leerlingen die vmbo-basis en -kader onderwijs volgen. Wij werken uitsluitend met ervaren en bevoegde vakdocenten, die doordeweeks op hun eigen school voor de klas staan. Naast vakinhoudelijke kennis, leer je in onze trainingen ook strategieën en stappenplannen voor het beantwoorden van examenvragen, zodat je weet hoe je verschillende typen examenvragen moet aanpakken. Onze docenten weten precies hoe en waarmee ze jou het beste kunnen helpen, zodat jij met een gerust gevoel je examens in kan.

Op welke manier moet ik de betaling voldoen?

Betalingen dienen direct bij inschrijving te worden voldaan en kunnen gedaan worden via IDEAL.

Wat is het maximale aantal leerlingen per examentraining?

We werken met kleine klassen van maximaal 10 tot 11 leerlingen per examentraining.

Staat je vraag er niet tussen?

Als je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op
076-2045345 of je kunt je vraag mailen naar contact@vocusonderwijs.nl.

 

Copyright © 2024 • Vocus Onderwijs Algemene voorwaarden Privacyverklaring

Een moment geduld aub..
Jouw Winkelwagen De examentraining is toegevoegd.
Inschrijven Wachtlijst Schrijf je in voor de wachtlijst voor het volgende examen: