Filter examentraining(en)
Selecteer niveau
Selecteer vak(ken)


Selecteer een locatie


Zoek examentraining(en)
Er zijn geen trainingen gevonden op basis van de geselecteerde filters

Onze locatie voor examentrainingen in Nijmegen en omgeving

Examentrainingen Nijmegen: kom naar onze trainingslocatie in Elst!

Ben je op zoek naar een examentraining in de buurt van Nijmegen? Dan ben je op het Over Betuwe College (OBC) in Elst aan het juiste adres. Deze trainingslocatie is centraal gelegen tussen Nijmegen en Arnhem en daarom geschikt voor leerlingen uit de wijde omgeving. Er is een bushalte op korte afstand, waardoor de school makkelijk bereikbaar is vanuit bijvoorbeeld Bemmel, Lingewaard en Zetten. Je kunt op het OBC kiezen uit een ruim aanbod aan vakken en niveaus, dus er is altijd een geschikte training voor jou. Ontdek welke examentrainingen je in Elst kunt volgen en boek eenvoudig online je training!


Routebeschrijving naar OBC Elst

De voordelen van
een examentraining in Nijmegen en omgeving

Een Vocus examentraining is de optimale voorbereiding op je examen. Onze ervaren vakdocenten weten precies welke stof belangrijk is op het examen, welke typen examenvragen je kunt verwachten en hoe je deze moet aanpakken. Wil je met een gerust gevoel je examen in? Boek dan gauw een examentraining in Nijmegen en profiteer van de voordelen die onze trainingen bieden!

 

 • Overzichtelijke herhaling van alle examenstof.
 • Kleine klassen, dus veel individuele aandacht.
 • Praktische stappenplannen en strategieën.
 • Oefenen, oefenen, oefenen.
 • Feedback op examenopgaven.
 • Hogere slagingskans.

Wat houdt een examentraining in Nijmegen in?

Onze tweedaagse examentrainingen in Nijmegen vinden plaats in de vakantie of in de weekenden voorafgaand aan het eindexamen. We werken met kleine klassen van 10 à 11 leerlingen van hetzelfde leerjaar en niveau, zodat we diep op de stof in kunnen gaan en er alle ruimte is voor individuele aandacht en om vragen te stellen. Een ervaren vakdocent herhaalt de lesstof, inclusief de examendomeinen en leerdoelen. Samen oefenen en bespreken jullie relevante examenopgaven, zodat je op het examen precies weet hoe je verschillende typen vragen moet aanpakken. Er wordt twee dagen hard gewerkt, maar tussendoor is er ook tijd om te ontspannen en even op te laden. Wil jij ook met een gerust gevoel je examens in? Ontdek dan welke examentrainingen je in Nijmegen kunt volgen.


Zoek trainingen

Onze meest populaire examentrainingen in Nijmegen en omgeving

In de afgelopen 10 jaar hebben onze vakdocenten ruim 10.000 leerlingen succesvol geholpen bij de voorbereiding op hun eindexamen. Onze meest geboekte examentrainingen in Nijmegen zijn:

 1. Natuurkunde
 2. Scheikunde
 3. Wiskunde A
 4. Geschiedenis
 5. Engels

Veelgestelde vragen

Over onze examentrainingen

Wat is het minimum aantal inschrijvingen voor doorgang van een examentraining?

Voor de doorgang van een examentraining hanteert Vocus een minimum aantal inschrijvingen. Bij onvoldoende animo (minder dan 6 leerlingen) kan het zijn dat je training wordt geannuleerd. De betaling wordt in dat geval teruggestort. Bij annulering door te weinig inschrijvingen ontvang je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de examentraining hierover bericht.

Waarom kiezen voor Vocus?

De examentrainingen van Vocus bereiden leerlingen optimaal voor op het eindexamen. Wij verzorgen, anders dan andere aanbieders, examentrainingen voor leerlingen van alle niveaus. Dus naast vwo, havo, vmbo-gl en vmbo-tl (mavo), bieden wij ook examentrainingen aan voor leerlingen die vmbo-basis en -kader onderwijs volgen. Wij werken uitsluitend met ervaren en bevoegde vakdocenten, die doordeweeks op hun eigen school voor de klas staan. Naast vakinhoudelijke kennis, leer je in onze trainingen ook strategieën en stappenplannen voor het beantwoorden van examenvragen, zodat je weet hoe je verschillende typen examenvragen moet aanpakken. Onze docenten weten precies hoe en waarmee ze jou het beste kunnen helpen, zodat jij met een gerust gevoel je examens in kan.

Op welke manier moet ik de betaling voldoen?

Betalingen dienen direct bij inschrijving te worden voldaan en kunnen gedaan worden via IDEAL.

Wat is het maximale aantal leerlingen per examentraining?

We werken met kleine klassen van maximaal 10 tot 11 leerlingen per examentraining.

Staat je vraag er niet tussen?

Als je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op
076-2045345 of je kunt je vraag mailen naar contact@vocusonderwijs.nl.

 

Copyright © 2024 • Vocus Onderwijs Algemene voorwaarden Privacyverklaring

Een moment geduld aub..
Jouw Winkelwagen De examentraining is toegevoegd.
Inschrijven Wachtlijst Schrijf je in voor de wachtlijst voor het volgende examen: