Locatie in Amstelveen

Onze examentrainingen in Amstelveen vinden plaats op het Amstelveen College. De school is ook voor leerlingen uit Amsterdam en omgeving goed bereikbaar. Er zijn verschillende bushaltes op loop loopafstand van de school.

Locatie in Rotterdam

Onze examentrainingen in Rotterdam vinden plaats op het Libanon Lyceum. Er zijn diverse tramstops op loopafstand van de school. Hierdoor is de school goed bereikbaar voor leerlingen uit de hele regio. Ook voor leerlingen van scholen in de buurt van het Libanon Lyceum, zoals het Lyceum Kralingen, het Rudolph Steiner College en het Melanchthon Kralingen is deze school een ideale locatie om een examentraining te volgen.

Locatie in Hoofddorp

Onze examentrainingen in Hoofddorp vinden plaats op het KSH College. Er is een bushalte op loopafstand van de school, waardoor deze ook goed te bereiken is voor leerlingen uit de omgeving, zoals Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse en Aalsmeer.

Locatie in Papendrecht

Onze examentrainingen in Papendrecht vinden plaats op het
Willem de Zwijger College. De school is ook voor leerlingen uit de omgeving, zoals Dordrecht en Rotterdam, goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur en er zijn meerdere haltes op loopafstand van de school.

Locatie in Culemborg

Onze examentrainingen in Culemborg vinden plaats op het
O.R.S. Lek & Linge. De school is makkelijk te bereiken per fiets en met het openbaar vervoer - het treinstation ligt op slechts 10 minuten loopafstand en er is een bushalte voor de deur. Hierdoor is deze locatie geschikt voor alle leerlingen uit de regio en omliggende gemeenten, zoals Leerdam, Tiel, Geldermalsen, Wijk bij Duurstede en Vianen.

Locatie in Elst

Onze examentrainingen in Elst vinden plaats op het Over Betuwe College. Er is een bushalte op korte afstand, waardoor de school ook voor leerlingen uit de omgeving, zoals Arnhem en Nijmegen, goed bereikbaar is.

Locatie in Roosendaal

Onze examentrainingen in Roosendaal vinden plaats op het
Jan Tinbergen College (JTC). Deze school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en dus ook makkelijk toegankelijk voor leerlingen uit de omgeving, zoals Breda, Zevenbergen, Oudenbosch, Bergen op Zoom en Etten-Leur.

“Ik had mijn biologie docent beloofd om hem achteraf mijn cijfer voor biologie te vertellen. Zou u aan hem kunnen doorgeven dat ik een 8,8 heb gehaald? En hem kunnen zeggen dat ik hem erg bedank voor zijn hulp en goede uitleg?”

Lina
  • havo
  • biologie
  • Amsterdam

"Ik ben erg blij met de training. De uitleg was supergoed te volgen en we hebben veel nuttige stof doorgelopen. Mijn vragen zijn allemaal beantwoord. Ik vond het een goede examentraining."

Just
  • havo
  • economie
  • Rotterdam

"Mijn Vocus-docent heeft alles vanaf het begin uitgelegd, zodat we het beter begrepen. De uitleg was duidelijk en na de lessen heb ik veel geleerd en ook opdrachten kunnen maken."

Ilse
  • havo
  • scheikunde
  • Den Haag

Copyright © 2024 • Vocus Onderwijs Algemene voorwaarden Privacyverklaring

Een moment geduld aub..
Jouw Winkelwagen De examentraining is toegevoegd.
Inschrijven Wachtlijst Schrijf je in voor de wachtlijst voor het volgende examen: